Mainos
Mainos

Kauniaisissa vesiputki katki - asukkaat ilman vettä jopa iltaan asti

Suuri osa Kauniaisia joutuu tänään kärvistelemään ilman vettä. Katkos vedenjakelussa johtuu hajonneesta vesiputkesta.

Helsingin Seudun Ympäristöpalvelujen (HSY) tiedottajan, Kati Mäki-Latikan mukaan kaivauksia katkoskohdassa, osoitteessa Kauniaistentie1 jatketaan, mutta rikkoutumiskohtaa ei ole vielä paikannettu.

– Putki on todella syvällä. Toivomme, että iltapäivään mennessä rikkoutumiskohta olisi löytynyt, Mäki Latikka kertoo MTV3:n uutisille.

HSY:sta ei osata antaa tarkkaa arviota siitä, kuinka montaa taloutta vedenjakelun katkeaminen koskettaa.

– Sanotaan näin, että suurta osaa. Kauniainen ei kuulu Espoon vesijohtoverkoston piiriin, minkä vuoksi emme voi sieltäkään johtaa asukkaille vettä.

HSY on järjestänyt eri puolille Kauniaisia vedenottopisteitä korvaamaan vesijohtoveden katkeaminen. HSY:n nettisivujen mukaan vesikatkon arvioidaan kestävän iltaan kello 22 asti.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot