Mainos
Mainos

Kaupan keskusliitto: Kauppojen turvallisuutta tehostetaan

Kaupan keskusliitto lupaa, että Vantaan Myyrmannin räjähdys vaikuttaa varmasti kauppapaikkojen suunnitteluun. Liiton mukaan toimitilojen ja turvallisuusjärjestelmien suunnittelussa on tarkoin varauduttava mahdollisiin uusiin iskuihin.

Vaikka turvallisuuskysymyksiin on keskusliiton mukaan panostettu kaupan piirissä erittäin paljon, liitto lupaa, että turvallisuutta tehostetaan entisestään. Keskusliiton mukaan viranomaisten, kiinteistösijoittajien, rakentajien ja kaupan tulee tiivistää yhteistyötään turvallisuuden kysymyksissä.

Kaupan keskusliitto on ottanut järkyttyneenä vastaan tiedon kauppakeskus Myyrmannissa sattuneesta räjähdyksestä. Liitto ja Suomen koko tukku- ja vähittäiskauppa esittävät syvän osanottonsa räjähdyksessä menehtyneiden omaisille sekä loukkaantuneille.

(MTV3-STT)

Suomalaisia pommi-isku on järkyttänyt syvästi, kauppakeskuksissa oli tänään jonkin verran hiljaisempaa kuin tavallisena lauantaina.

(Ylimääräinen uutislähetys klo 18 12.10.2002)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme