Mainos
Mainos

Kaupan pihalta tajuttomana löytynyt kuoli sairaalassa – poliisi selvittää rikoksen mahdollisuutta

Etelä-Pohjanmaan Nurmossa kaupan pihalta toissapäivänä löytynyt nainen on kuollut vammoihinsa sairaalassa. Poliisin mukaan nainen menehtyi vammoihinsa eilen puolenpäivän jälkeen.

Iäkäs nainen löydettiin toissapäivänä Nurmossa Valkiavuorentien Siwa-kaupan piha-alueelta iltapäivällä kello 17 aikoihin. Nainen oli saanut vakavia vammoja pään alueelle. Vammoja oli rikoskomisario Esa Uusi-Kakkurin mukaan melko paljon.

Tällä hetkellä poliisi selvittää, tulivatko vammat kaatumisen vai väkivallan seurauksena. Naiselle on jo tehty ruumiinavaus, ja poliisi odottaa nyt sen alustavia tuloksia.

Naisella ei löydettäessä ollut henkilöpapereita, mutta poliisi on saanut vuonna 1933 syntyneen naisen henkilöllisyyden. Nainen asui Nurmon Höylätiellä, jonne hän on mahdollisesti ollut matkalla oikopolkua käyttäen. Naisen löytöpaikalta lähtee oikopolku kohti läheistä kerrostaloa.

Nainen oli pukeutunut oranssiin toppatakkiin, ruskeisiin housuihin. Hänen päässään oli punainen pipo ja käsissä kirjaillut villahansikkaat. Jalkineina naisella oli puolivarrelliset mustat talvikengät.

Etelä-Pohjanmaan poliisi pyytää yleisöhavaintoja naisen liikkumisesta ja mahdollisesti hänen seurassaan olleista henkilöistä tiistailta klo 15.00 - 17.00 välisenä aikana. Havainnot voi ilmoittaa numeroon 0400-762009.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme