Mainos
Mainos

Kaupat säilyttävät salaattia väärin

Asiantuntija moittii kauppoja salaattien vääränlaisesta säilyttämisestä.

Kauppapuutarhuri Eija Jakobssonin mukaan niin lämpötilojen, kosteuden kuin ravinteidenkin vaihtelulle arat salaatit kaipaavat 2-4 asteen lämpöä.

Sen sijaan myymälöissä ne asetellaan usein lämpötilan helposti yli 20 asteen nostavien lamppujen alle.   
  
S-ryhmän ja Ruoka-Keskon mukaan kylmäsäilytystä ei tarvita tuotteiden riittävän kierron vuoksi.

Kauppiaat kertovat, että ruukkutuotteiden sijoittaminen kylmäkalusteisiin johtaisi lisäksi kustannusten ja siten hintojen nousuun. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme