Mainos
Mainos

Kaupoissa kävi kova sutina loppuun asti

Kaupoissa riitti asiakkaita jouluaattona aivan viime minuuteille asti. Kauppansa tekivät varsinkin elintarvikkeet, mutta myös esimerkiksi vaatteet, joita sai jo alennuksella joistakin liikkeistä.

Lappeenrannan Prismassa käytiin hakemassa muun muassa maitoa, tuoretta leipää ja muita elintarvikkeita.

– Osa asiakkaista on myös jo alennusmyyntiostajia, koska meillä on alennettu esimerkiksi jouluvalot, -tekstiilit ja -kukat. Totta kai on myös viime hetken joululahjan hakijoita, sanoi johtaja Risto Punkkinen.

Prisman asiakkaissa on paljon venäläisiä, niin myös aattona.

Kauppias Pasi Toppari kierteli jouluaattona aamupäivällä kuopiolaisessa Päivärannan Citymarketissa hyörivien asiakkaiden seassa.

– Aattona tehdään joulun viime hetken täydennyksiä. Esimerkiksi palvelutiskillä ostetaan vielä kalaa. Ostoskärryissä näkyy myös viime hetken suklaarasioita, manteleita ja muita pikku unohduksia.

Mattimyöhäiset tekivät Kuopiossakin myös lahjaostoksia. Niin myös kauppias itse.

Kauppias Jari Suomenrinne Utsjoen Nuorgamissa pani aattona merkille, että usein ostoskärryihin sujahti unohtuneita tavaroita, vaikkapa kynttilöitä ja leikkeleitä. Joulupöytään halutaan hänen mukaansa etenkin ulkomaisia erikoisleikkeleitä. Nuorgamissa asiakkaat tulevat lähes täysin rajan takaa Norjasta.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme