Mainos
Mainos

Kauppakeskukset viihteellistyvät

Kauppakeskusten yhteyteen rakennetaan yhä enemmän viihdepalveluita. Tällä hetkellä joka kolmannessa kauppakeskuksessa on hyvinvointi- tai viihdepalveluita, kuten elokuvateattereita, lasten seikkailupuistoja sekä kuntoilu- ja kauneuskeskuksia.

Suomen kauppakeskusyhdistyksen toiminnanjohtaja Juha Tiuraniemi uskoo, että viihteellisyys on tullut jäädäkseen.

- Tämä on kasvava trendi, joka on selkeästi viime vuosina tullut kauppakeskuksiin ja uskon, että jatkossa se tulee säilymään ja kasvamaan.

Viihdepalvelut halutaan sijoittaa liikekeskusten yhteyteen, koska kauppakeskukset ovat hyvien liikeyhteyksien varrella ja niissä käy paljon asiakkaita.

Uusin, kauppakeskuksen yhteyteen rakennettu viihdekeidas, avasi ovensa tällä viikolla Vantaalle - lentokentän ja Kehä-kolmosen lähelle. Sopivasti myös ulkomailta saapuvien asiakkaiden läheisyyteen.

- Uskon, että tämän tyyppisessä kohteessa ulkolaisten osuus tulee olemaan neljänneksen koko kävijämäärästä. 60 prosenttia tulee suomalaisista pääkaupunkiseudun ulkopuolella asuvista ja loput sitten pääkaupunkiseudulta, arvioi Espa Investin toimitusjohtaja Esa Ranta.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme