Mainos
Mainos

Kazakstan-fani: Joukkueemme taistelee

Eri joukkueiden kannattajia löytyy jäähallin käytäviltä yleensä melko helposti. Kazakstanin faneja saa hieman haeskella. Järjestysmiehet kertovat, että jokaiseen Kazakstanin otteluun on saapunut pieni joukko faneja, mutta vielä heitä ei ole hallilla näkynyt.

Viimein tärppää. Jevgeni Polkhouski on päättänyt jännittää illan koitosta yhdessä tyttöystävänsä kanssa. Suomessa työskentelevä Jevgeni seuraa kotimaansa kiekkoa harvakseltaan, mutta on lukenut jotain maajoukkueen ongelmista. Pelaajia on vaikea saada maajoukkueeseen, eivätkä lajin harrastajamäärätkään maassa tilastoja paukuttele.

– Joukkueemme on kuitenkin yritteliäs ja se tekee kaikkensa. Pelit ovat parantuneet jatkuvasti ja eilen otimme pisteen Yhdysvalloilta. Harmi vaan, että Ranska, Valko-Venäjä ja Sveitsi kohdattiin ensimmäisissä otteluissa. Kanadalla ja Yhdysvalloilla olisi ollut parempi harjoitella, Jevgeni sanoo.

Illan Kanada-ottelun suhteen hänellä ei ole suuria odotuksia.

– Piste Kanadalta olisi hieno saavutus, mutta veikkaan kuitenkin Kanadalle 7-2 -voittoa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme