Mainos
Mainos

Kehä I:n rekkakolari sumputti liikennettä Helsingissä

Juhannuksen menoliikenne ei ole vielä päässyt täyteen vauhtiin, ja liikenne soljuu Tiehallinnon mukaan ilman pahempia ruuhkia. Vilkkaimmillaan liikenteen on arvioitu olevan tänään illalla.

Helsingissä juhannuksen aatonaaton liikennettä on sekoittanut aamupäivän aikana kuorma-auton ja rekan kolari Malmin hautausmaan kohdalla. Kehä I:n liikenne lännen suuntaan oli kokonaan poikki Lahdenväylän liittymän ja Malmin väliltä pari tuntia. Liikenne palasi normaaliksi puoliltapäivin.

Aiemmin juhannuksen menoliikennettä uhannut kuljetusyrittäjien mielenosoitus on peruttu. Viivästyksien riski on kuitenkin olemassa, sillä julkisuudessa olleiden tietojen mukaan kuljetusalalla on yhä liikkunut kiertoviestejä.

Luumäellä Jurvalan taajaman asukkaat protestoivat tänään kuutostien yhä pahenevia rekkaruuhkia vastaan. Ruuhkia on lisännyt Venäjän tullin päätös siirtää uusien autojen kuljetuksia Vaalimaalta Imatralle ja Nuijamaalle.

Asukkaat järjestävät mielenosoituksen, jossa autot ja traktorit ajavat vajaan 30 kilometrin tuntinopeudella.

Tiehallinnon mukaan vilkkainta liikenne on kello 15-20. Pahimpien jonojen odotetaan syntyvän Jyväskylän itäpuolelle Vaajakoskelle. Heinolan Lusista ruuhkia syntyy sekä Mikkelin että Jyväskylän suuntaan.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme