Mainos
Mainos

Kehä III:lla kymmenien autojen kolarisumat - onnettomuuksissa useita loukkaantuneita

Vantaalla ja Helsingissä on tapahtunut useiden autojen vakavia ketjukolareita. Onnettomuuksissa on päivystävän paloviranomaisen mukaan loukkaantunut ainakin yksi ihminen vakavasti ja useita lievästi.

Pelastuslaitokselta kerrotaan, että kolarisumissa on useita kymmeniä ellei satakunta autoa.

Yksi onnettomuuksista tapahtui Kehä III:lla Heidehofintien kohdalla Tikkurilan ja Lahdenväylän välillä kello 11:n jälkeen. Poliisin mukaan onnettomuuspaikalla on ainakin bussi ojassa, rekka poikittain ja useita autoja muuten osallisena.

– Siinä tapahtui useita ketjukolareita ja siinä oli useita eri onnettomuuspaikkoja, ehdottomasti pahimmat Lahden väylän ja Tikkurilan välillä sekä Lahdenväylän ja Fazerintien välillä. Myös Helsingissä Kehä I:llä oli onnettomuus, kertoo Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksen päivystävä palopäällikkö Jarmo Kivistö.

Kivistön mukaan Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksen kaikki käytössä olevat yksiköt on työssä onnettomuuspaikalla.

– Siellä on paikalla sekä vakinaiset että sopimuspalokuntien yksiköt ja kaikki sairaankuljetusyksiköt, Kivistö sanoo.

Suman purkaminen vie pelastusviranomaisilta aikaa hänen mukaansa useita tunteja.

– Tilanne on vaikea. Lahden väylä on Kehä I:n ja Kehä III:n väliltä etelään päin kokonaan suljettu. Liikkuminen Kehä III:lla ja Lahdenväylällä on nyt vaikeaa, Kivistö toteaa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme