Mainos
Mainos

Kehnossa kelissä useita kolareita Etelä-Karjalassa

Poliisin mukaan ihmeiden aika ei ole ohi, sillä monista vaaratilanteista selvittiin ilman henkilövahinkoja.

Autoilijat ovat liukastelleet sohjoisilla teillä eri puolilla Etelä-Karjalaa. Savitaipaleella säiliöajoneuvoyhdistelmä liukasteli notkoon laskeutuvassa alamäessä, jolloin perävaunu lähti luisuun ja ajautui vastaantulevien kaistalle. Notkossa ajoi peräkkäin kolme henkilöautoa, joiden kylkiin perävaunu osui.

Säiliöauto ajoi Mikkelin suuntaan valtatie 13:lla. Auto lähti luisuun vähän ennen Viirun risteystä. Poliisin mukaan ihmeiden aika ei ole ohi, sillä vaarallisesta tilanteesta selvittiin ilman henkilövahinkoja.

Vaalimaantiellä kolaroivat venäläinen henkilöauto ja venäläinen maasturi. Turmapaikka on noin kahden kilometrin päässä Kuuselan risteyksestä Ylämaan suuntaan.

Henkilöauto oli tullut Lappeenrannan suunnasta ja lähtenyt heittelehtimään sohjoisella tiellä. Auto luisui vastaantulevien kaistalle ja törmäsi maasturin keulaan. Autoissa oli yhteensä kahdeksan ihmistä, joista neljä vietiin tarkastettaviksi sairaalaan. Heidän vammoistaan ei ole tarkempaa tietoa.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme