Mainos
Mainos

Keijo Leppänen: Parempi polvi

(Otava 2010)

MTV3:n uutisankkuri ja kollega Keijo Leppänen kirjoittaa jo toisen perhe kuvauksen isän näkökulmasta - vaimon vastalauseista huolimatta!

Toinen kirja Parempi polvi jatkaa siitä, mihin ensimmäinen isyystesti jäi. Perhe on kasvanut ja kouluikäisten poikien vanhempien haasteet muuttuneet.

Leppänen pohtii räväkästi ja viihdyttävästi perheen vanhempien rooleja, vastuuta, rajoja ja rakkautta. Hän muistuttaa, että maalaisjärjen käyttö on sallittua.

Hän kertoo kirjassa hauskasti ja todentuntuisesti arjen haasteista. Kuinka selviää siitä, kun lapsi kuljetetaan treeneihin viisi kertaa viikossa? Mikä saa vanhemmat huutamaan kentänlaidalla tuomareille ja toisilleen?

Leppänen kertoo kirjansa perustuvan faktoihin, mutta niitä on väritetty leveällä pensselillä ja paikoin runsaalla maalilla. Ihmisten nimet on muutettu perheenjäseniä myöten. Kirjan aloitus imaisi mukaan heti, kun perheen työnjako kuvaillaan hallitusneuvotteluiden kautta. Leppäsen perheessä Keijo on saanut itselleen painavan ulkoministerin salkun diplomaattina :) Hyvää iltalukemista kouluikäisten lasten vanhemmille ja erityisesti isille.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot