Mainos
Mainos

Keijo Leppänen: Parempi polvi

(Otava 2010)

MTV3:n uutisankkuri ja kollega Keijo Leppänen kirjoittaa jo toisen perhe kuvauksen isän näkökulmasta - vaimon vastalauseista huolimatta!

Toinen kirja Parempi polvi jatkaa siitä, mihin ensimmäinen isyystesti jäi. Perhe on kasvanut ja kouluikäisten poikien vanhempien haasteet muuttuneet.

Leppänen pohtii räväkästi ja viihdyttävästi perheen vanhempien rooleja, vastuuta, rajoja ja rakkautta. Hän muistuttaa, että maalaisjärjen käyttö on sallittua.

Hän kertoo kirjassa hauskasti ja todentuntuisesti arjen haasteista. Kuinka selviää siitä, kun lapsi kuljetetaan treeneihin viisi kertaa viikossa? Mikä saa vanhemmat huutamaan kentänlaidalla tuomareille ja toisilleen?

Leppänen kertoo kirjansa perustuvan faktoihin, mutta niitä on väritetty leveällä pensselillä ja paikoin runsaalla maalilla. Ihmisten nimet on muutettu perheenjäseniä myöten. Kirjan aloitus imaisi mukaan heti, kun perheen työnjako kuvaillaan hallitusneuvotteluiden kautta. Leppäsen perheessä Keijo on saanut itselleen painavan ulkoministerin salkun diplomaattina :) Hyvää iltalukemista kouluikäisten lasten vanhemmille ja erityisesti isille.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme