Mainos
Mainos

Keke sivalsi eläkepäiviään viettävää Upia Kymmenen uutisissa: Upilta vastaveto samalla mitalla

Kymmenen uutisten uutisankkurit kiusoittelevat aika ajoin toisiaan leikkimielisesti uutislähetyksien päätteeksi.

Eilen Kymmenen uutisten kevennyksessä kerrottiin Juuso-karhun tassuillaan kyhäämästä maalauksesta, joka oli tullut myyntiin Hagelstamin huutokauppaan. Yksi karhun tekemistä töistä myytiin 1200 euron hintaan.

Kevennyksen päätteeksi uutisankkuri Keijo Leppänen lohkaisi, että Juuso-karhun maalaukset ”kyllä voittavat Urpo Martikaisen akvarellit - myös hinnassa”.


Eläkepäiviään viettävä uutisankkuri Martikainen eli kaikkien tuntema Upi harrastaa akvarellien maalaamista. Soitimme Upille ja kysyimme miten hän haluaisi vastata Keken suorassa lähetyksessä heittämään sivallukseen.

Ja vitsikäs vastaveto tuli kuin kaupan hyllyltä:

-Kaikesta päätellen hyvä ystäväni Keke ymmärtää taiteesta yhtä paljon kuin karhu tuulimyllystä, Martikainen naurahtaa.

-Minulla olisi myydä Keijolle taulu, jossa yhdistyvät sekä karhu, että aito akvarellitaide jäsen-etuhintaan 20 euron alennuksella, Martikainen tykittää.

Parhaita ovat napakat heitot

Martikainen toteaa, että aiemmin hänen ei ole ollut mahdollista Keijoa juuri sivallella, koska he ankkuroivat eri uutislähetyksissä.

-Urheilusta Mika Saukkonen oli mainio, häntä oli hyvä löylyttää. Ja samoin naisankkurit, he löivät takaisin, Martikainen muistelee.

Martikainen kertoo, että Kymmenen uutisten kevennysten kommentoinnissa ihanteena pidettiin napakkuutta.

-Pahaita ovat ne sivallukset, jotka voidaan kiteyttää muutamaan sanaan.

"Uutistyön kiirettä ei tule ikävä" 

Martikainen kertoo seuraavansa edelleenkin uutisia tarkoin, mutta varsinaista uutistyön stressiä ja kiirettä ei tule ikävä.

Eläkkeellä Martikaisen päivät täyttyvät monista askareista, joista akvarellien maalaus on yksi.

-Kesällä on tulossa näyttely, johon teen nyt kevään aikana tauluja. Tilauksestakin on tullut tauluja tehtyä.

Martikainen ei kuitenkaan halua maalaamisesta ottaa stressiä, vaan mieluummin hän keskittyy viettämään kaikin puolin rikasta ja täyttä elämää.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme