Mainos
Mainos

Keksijät käyttävät mieluusti Internetiä

Keksintösäätiö on tyytyväinen Internetin tarjoamiin mahdollisuuksiin keksintöjen kehittämisessä ja kaupallistamisessa. Internetillä voidaan tuotekehityksen ajan analysoida kotimaista kilpailukykyä ja kysyntää.

Vastaavasti internetin ja sähköpostin avulla on helppo luoda kontakteja ja tarjota alan yrityksille lisensoitaviksi uusia tuote- ja liiketoimintaideoita, jotka perustuvat suomalaisiin patentoituihin keksintöihin.

Säätiön kehittämä Keksintöpörssi on lisensoitavien keksintöjen tietopankki, josta koti- ja ulkomaiset yritykset saavat tietoa niille mahdollisesti sopivista uusista tuote- ja liikeideoista. Pörssissä esitellään yli sata säätiön rahoittamaa suomalaiskeksintöä kuvin ja tekstein. Kuukausittain Keksintöpörssiin tutustuu netin kautta noin 14000 kävijää. Keksintöpörssi julkaistaan myös painettuna versiona yrittäjille.

Säätiö käytti viime vuonna 25 miljoonaa markkaa keksintötoiminnan edistämiseen ja keksintöjen kehittämiseen. Se suuntasi rahoitusta noin 300 uuden keksinnön kehittämiseen tuotteiksi.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme