Mainos
Mainos

Kela-Kerttu hyppäsi Facebookiin

Lapsiperheitä neuvova Kela-Kerttu jakaa nyt tietoa myös Facebookissa.

Kela avasi reilu vuosi sitten lapsiperheitä neuvovan Kela-Kerttu-palstan verkossa. Neuvontapalsta sai heti suuren suosion. Uusia viestejä tulee edelleen viikossa muutama sata ja kävijöitä on yli 2 000. Vuodessa palstaa on luettu noin 181 000 kertaa.

Nyt Kela-Kerttu avaa sivut myös Facebookiin. Facebookissa olevat asiakkaat voivat tykätä Kela-Kertusta ja näin saada sivulleen ajankohtaista tietoa.

- Facebookia käyttää aktiivisesti jo 1,9 miljoonaa henkilöä kuukaudessa. 25−34-vuotiaista siellä on joka kolmas. Koska kanava kuuluu yhä useamman äidin ja isän arkipäivään, halusimme jakaa tietoa myös siellä, kertoo viestintäpäällikkö Seija Kauppinen.

Kela-Kertun kaverit saavat viestivirtaansa tietoa muun muassa uuden äitiyspakkauksen julkaisusta, lapsilisän maksupäivistä, etuuksien muutoksista tai tuoreista lapsiperhettä koskevista tutkimuksista.

Lisäksi sivuilla kerrotaan tapahtumista, kuten Lapsimessuista. Facebookin kautta voidaan tiedottaa asioista Kela-Kertulta kysytyistä asioista tai lapsiperheiden puhelinpalvelusta. Uuden viestintäväylän kautta voidaan myös muistuttaa siitä, että perhe-etuudet voi hakea verkossa verkkopankkitunnuksilla.

- Tarkoitus on tarjota lapsiperheille yksi viestintäkanava lisää. Samat tiedot ovat toki löydettävissä myös Kelan nettisivuilta, mutta Facebookin kautta ajankohtaisia tietoiskuja saa siihen viestintäkanavaan, jota muutenkin käyttää, Kauppinen kuvaa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme