Mainos
Mainos

Kelan toimihenkilöille tulosopimus, tietoliikennealalla ylityökielto

Kelan toimihenkilöyhdistys hyväksyi tänään alalle neuvotellun toimiehtosopimusratkaisun. Ratkaisun piirissä on noin 5000 Kelan toimihenkilöä.

Sopimus on yleisen linjan mukaisesti yksivuotinen ja kustannusvaikutuksiltaan 3,1 prosenttia. Alan palkkoja nostetaan helmikuun alusta 248 markkaa tai vähintään 3 prosenttia. Sopimus tuo lisäksi muutoksia palkkausjärjestelmään.

Tietoliikennealan Finnet-ryhmään kuuluvissa yhtiöissä osittain voimassa ollut toimihenkilöiden ylityökielto taas laajenee koko alalle. Ensi maanantaista kello 6 ylityökielto koskee myös ryhmän suurinta yritystä Helsingin Puhelinta. Syynä on tes-neuvotteluissa henkilökohtaisen palkanosan määrittelystä syntynyt pattitilanne.

Ylityökielto koskee STTK:laisten Suomen teollisuustoimihenkilöiden ja Teknisten liiton jäseniä. Sopimusalalla on yli 4000 toimihenkilöä.
(STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot