Mainos
Mainos

Kemian ylemmille toimihenkilöille palkkaratkaisu

Sopimus ulottuu tammikuun 2010 loppuun asti. Kaudelle sovittiin yhteensä noin yhdeksän prosentin palkankorotuksista.

Kemianteollisuuden ylempien toimihenkilöiden palkkaratkaisu saatiin aikaan tänään.

Sopimus astui heti voimaan, ja se ulottuu tammikuun 2010 loppuun asti. Kaudelle sovittiin yhteensä noin yhdeksän prosentin palkankorotuksista.

Ylemmille toimihenkilöille maksetaan heti kertakorvaus, joka on yhdeksän prosenttia kuukausipalkasta. Varsinaiset palkankorotukset ovat 2,7 prosenttia lokakuussa 2007, 2,2 prosenttia syyskuussa 2008 ja 2,1 prosenttia toukokuussa 2009. Kaikkien korotuksien yhteydessä maksetaan lisäksi 0,7 prosentin paikallisesti sovittava erä.

Kemianteollisuuden ja Ylempien Toimihenkilöiden Neuvottelujärjestö YTN:n välinen sopimus kattaa noin 7500 kemianteollisuuden ylempää toimihenkilöä. Sopimuksen kustannusvaikutus on samaa tasoa kuin viime viikolla syntyneessä kemianteollisuuden työntekijäportaan palkkaratkaisussa.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot