Mainos
Mainos

Kemianliitto ei julkaise vielä prosenttejaan

Kemianliitto ei aseta vielä palkankorotustavoitteitaan. Liiton mukaan ensin on ratkaistava laatuasiat, joita ovat mm. palkkajärjestelmien uudistaminen, työturvallisuuden kehittäminen ja luottamushenkilöiden sekä työsuojeluvaltuutettujen aseman parantaminen.

Kemianliitosta poikkeavasti Metalliliitto ja Rakennusliitto ilmoittivat eilen tavoittelevansa neljän prosentin palkankorotuksia tulevissa työehtosopimusneuvotteluissa.

Kemianliiton valtuusto oli koolla tänään. Valtuuston mielestä tulevissa palkkaratkaisuissa olisi huomioitava se, että Suomessa kemianteollisuuden työvoimakustannusten taso on alhaisempi kuin EU-maissa keskimäärin. Valtuusto otti tes-asioitten ohella kantaa myös tuleviin presidentinvaaleihin.

Liitto kehottaa kaikkia äänestämään Tarja Halosta Suomen presidentiksi.
(STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot