Mainos
Mainos

Keminmaalla kadonneen talon mysteeri selvisi – vanha omistaja muisti myyneensä tontin, vaikka omistajaa vaihtoi koko helahoito

Keminmaalla omistajan tietämättä puretun talon kohtalo on selvinnyt, kerrotaan Lapin poliisista.

Irina Vattulainen havaitsi toukokuun alussa, että hänen Keminmaalta omistamansa mökki oli kadonnut. Jäljellä oli ollut vain lautakasa ja kellari. Myös piha-alueen vaja oli hajotettu.

Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Miska Sillanpää kertoo MTV Uutisille, että talon edellinen omistaja oli muistanut myyneensä vain tontin eikä mökkiä. Todellisuudessa kauppaan olivat kuuluneet sekä tontti että kaikki sillä sijainneet rakennukset.

– Minun tietoni on, että kaikki rakennukset on myyty samalla. Mökissähän on ollut kosteus- ja homevaurioita jo yli 20 vuotta sitten, eli rahallista arvoa sillä ei ole ollut, Sillanpää kertoo.

Sillanpään mukaan tapauksen tiimoilta ei enää epäillä rikosta. Puretun talon tapaus on siirtynyt poliisin mukaan sovitteluun, mikä kumpikin osapuoli on hyväksynyt.

– Rikosasiaa ei ole, ellei myöhemmin ilmene jotain uutta, mutta epäilen että ei.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme