Mainos
Mainos

Kemiönsaaren ulosajon rajuus paljastuu kuvista – HS: Ainakin yksi ihminen kuollut

Kemiönsaaressa Varsinais-Suomessa on sattunut vakava ulosajo, kertoo pelastuslaitos.

Helsingin Sanomien tietojen mukaan Kemiönsaaren onnettomuudessa Varsinais-Suomessa on kuollut ainakin yksi henkilö, mutta poliisi ei vahvista tietoa.  

Päivystävän palomestarin mukaan osallisena on neljä ihmistä, ja kaikki ihmiset ovat olleet samassa autossa. 

Palomestari kertoo, että henkilöauton raju ulosajo sattui mutkassa Dragsfjärdintiellä, joka vie Kemiönsaaren päähän Kasnäsin satamaan.

Tie on edelleen poikki liikenteeltä. Palomestarin mukaan tie oli liukas ja ulosajon syynä on voinut olla liian kova vauhti. Paikalla on ollut kolme sammutusyksikköä ja kolme ensihoidon yksikköä.   

Poliisi tutkii onnettomuutta, mutta Onnettomuustutkintakeskuksen johtava tutkija Kai Valonen kertoo STT:lle, ettei onnettomuus ole heillä tällä hetkellä tutkinnassa. 

Lehtikuvan paikalla oleva kuvaaja kertoo, että paikalla on noin kymmenen poliisia ja saman verran pelastuslaitoksen ihmisiä. Kuvaajan mukaan onnettomuuspaikkaa suojataan pressuilla.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme