Mainos
Mainos

Keravan vankilasta neljä vankia karkuteillä

Eilen karkasi jälleen yksi vanki.

Ketään neljästä Keravan vankilasta karanneesta vangista ei ole vankilan apulaisjohtajan Heikki J. Kokkosen mukaan tavoitettu. Keravan vankilasta karkasi eilen jo neljäs vanki kahden päivän sisällä.

Mies pääsi karkuun kello 13:n jälkeen. Hän oli ennen karkaamistaan puutarhatöissä noin sata metriä vankilan porttien ulkopuolella. Karannut mies oli ehtinyt istua Keravalla kolmisen viikkoa päihdehoitoyksikössä. Sinne hän oli siirtynyt Helsingin vankilasta, jossa hän oli ollut vuodesta 2002.

Karannut oli tuomittu törkeästä ryöstöstä, vapaudenriistosta ja pahoinpitelystä. Hän oli ollut aiemmin myös avohoidossa.

Viime lauantaina Keravalta pääsi pakoon kolme vankia. Neljä miestä yritti karata vankilan portilta, kun heitä oltiin kuljettamassa harrastamaan musiikkia. Yksi pakoa yrittäneistä saatiin kuitenkin kiinni. Kolme muuta juoksivat Lahdentiellä odottaneeseen autoon ja kaasuttivat pois.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme