Mainos
Mainos

Kerimäen tuhopolton uhreista kaksi kuoli

Kerimäen tuhoisan asuntopalon uhreista kaksi on kuollut. Viime lauantaina tahallaan sytytetyssä kerrostaloasunnon palossa loukkaantui vakavasti neljä ihmistä.

Toinen menehtyneistä on palaneen asunnon haltijan 60-vuotias isä. Venäläismies kuoli Kuopion yliopistollisessa sairaalassa eilen illalla. Toinen menehtyneistä on naapurissa asunut 64-vuotias venäläissyntyinen mies. Hän kuoli tänään Savonlinnan keskussairaalassa.

Teosta epäilty 36-vuotias savonlinnalaismies on myöntänyt sytyttäneensä tuleen aviovaimonsa asunnon. Teon motiiviksi on selvinnyt avioliiton kriisit ja mustasukkaisuus. Pariskunta asui erillään.

Asunnossa tapahtumahetkellä myös olleet 25-vuotias aviovaimo sekä hänen 25-vuotias ystävättärensä ovat edelleen hoidettavina Kuopiossa. Heidän tilansa on kriittinen.

Poliisi esittää 36-vuotiaan huomenna savonlinnalaismiehen vangitsemista. Juttua tutkitaan kahtena murhana, kahtena murhan yrityksenä sekä tuhotyönä. Tutkinnan arvioidaan kestävän useita viikkoja.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme