Mainos
Mainos

Kerrostalohuoneisto paloi poroksi Vantaan Länsimäessä

Vantaan Länsimäessä sijaitseva kerrostalo on tuhoutunut pahoin yöllä sattuneessa tulipalossa. Palo syttyi Suunnistajankujalla sijaitsevan talon toisen kerroksen huoneistossa, joka tuhoutui täysin.

Poliisin mukaan palo oli sen verran raju, että liekit löivät huoneiston ikkunasta ulos. Hälytys palosta tuli yhdeltä yöllä, ja paikalle lähetettiin useita pelastusyksiköitä.

Pelastuslaitoksen mukaan useat huoneistot kärsivät palon vuoksi savuvahinkoja. Rappu jouduttiin evakuoimaan palon jäljiltä. Palo ei vaatinut kuolonuhreja, mutta osalla asukkaista oli savumyrkytysoireita.

- Kuusi ihmistä toimitettiin sairaalaan lievän savumyrkytyksen takia ja 11 ihmistä joutuu tilapäismajoitukseen. Koko rappu joudutaan jättämään ainakin vielä seuraavaksi yöksi, sillä se ei ole asuttavassa kunnossa, päivystävä palomestari Raimo Laakso totesi MTV:n uutisille.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme