Mainos
Mainos

Kerrostalon rappu evakuoitiin Turussa ilkivallan takia

Turussa on jouduttu evakuoimaan kerrostalon rappu ilkivallasta johtuneen tulipalon takia.

Varissuolla Piinokankadulla sijainneen talon rappukäytävässä olleet lastenvaunut sytytettiin palamaan hieman iltakuuden jälkeen. Vaunuihin oli myös asetettu aerosolipullo, joka räjähti äänekkäästi. Muovisten vaunujen palosta muodostui runsaasti savua, minkä vuoksi asukkaat eivät päässeet poistumaan asunnoistaan rappuja pitkin.

Talossa asuu pääasiassa maahanmuuttajia, ja monet heistä joutuivat paniikkiin räjähdyksen takia. Pelastuslaitoksen saapuessa paikalle osa asukkaista yritti paeta parvekkeiden kautta. Kolmikerroksisen talon ylimmät kerrokset päädyttiin evakuoimaan nostolava-auton avulla. Päivystävän palomestarin arvion mukaan tyhjennetyssä rapussa oli viitisentoista asuntoa.

Palomestarin mukaan tuli ei ollut vaarassa levitä, sillä rappukäytävä oli laatoitettu. Rappu kärsi kuitenkin pahoja savu- ja nokivaurioita, ja savu ehti myös osaan asunnoista. Iltayhdeksän aikoihin rappu oli saatu tuuletettua ja asukkaat päässeet takaisin koteihinsa.

Poliisi tutkii palon tapausta.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme