Mainos
Mainos

Kersantin kahlitsemisesta rangaistuksia

Rangaistukset liittyvät Karjalan Prikaatissa sattuneeseen tapaukseen. Varusmieskersantti kahlehdittiin käsiraudoilla alastomana sänkyyn ja hänestä otettiin valokuvia.

Varusmiehille, jotka olivat mukana varusmiestoverinsa kahlehtimisessa Karjalan Prikaatissa Valkealassa, on määrätty kurinpitorangaistuksia.

Karjalan Prikaatin komentaja, prikaatinkenraali Jukka Pennanen on antanut neljälle nuorelle miehelle kurinpitorangaistuksen, joka merkitsee sakkoja. Kaksi sai kurinpito-ojennuksen eli muistutuksen. Kaikki tekijät ovat tänään kotiutuneita varusmiehiä.

Muutama ryhmänjohtaja kahlehti keskiviikko-iltana esikuntakomppaniassa varusmieskersantin käsiraudoissa alastomana vuoteeseen. Kersantista otettiin myös kuvia. Kyse oli niin sanotusta kotiuttamisjäynästä.

Karjalan Prikaatin mukaan ohjeistusta ja toimintatapamalleja tarkistetaan, jotta vastaavanlaisilta ylilyönneiltä vältytään jatkossa.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme