Mainos
Mainos

Kertakäyttögrilli teltassa on huolestuttava yhdistelmä – Katso opettava video

Kesä tuo tullessaan erilaisia riskejä. Vieraassa ympäristössä ja veden äärellä touhuaminen sekä usein alkoholilla vahvistettu juhlamieli ja usko omiin kykyihin lisäävät kesän tapaturmien määrää.

Turvallisuusalan toimijat järjestivät tänään Helsingissä tiedotustilaisuuden juhannuksen ja kesänajan turvallisuudesta.

Viisaasti vesillä -kampaja muistuttaa, että veneilijä tarvitsee aina omankokoiset pelastusliivit ja äyskärin. Kotilaiturilla on hyvä pitää pelastusrengasta tai muuta kelluntavälinettä, kuten puolityhjää muovikanisteria.

Liiku vesillä vesiselvänä, painottaa puolestaan Suomenlahden merivartiosto ja Helsingin poliisilaitos.

Tiedotustilaisuudessa muistutettiin esittelyn kera, että kertakäyttögrilliä ei saa viedä telttaan. Hengenvaarallinen, hajuton ja väritön häkä tainnuttaa nopeasti. Kertakäyttögrilli myös pysyy kuumana pitkään.

Heinäkuun alusta lähtien pelastuslakiin tulee laajennus, jonka mukaan avotulta ei saa tehdä toisen maalle ilman maanomistajan lupaa. Avotuleksi katsotaan myös kertakäyttögrillit.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot