Mainos
Mainos

Kertalippujen hinnat nousevat pääkaupunkiseudulla

YTV on päättänyt nostaa joukkoliikenteen kertalippujen hintoja pääkaupunkiseudulla vuonna 2009. Ensi vuonna aikuisten sisäiset kertaliput maksavat ensi vuonna kaikissa YTV-kunnissa yhtä paljon eli 2,50 euroa ja lasten kertaliput 1,20.

Sen sijaan Espoon, Kauniaisten, Vantaan sekä Keravan ja Kirkkonummen kausi- ja arvoliput ovat edullisempia vuoden alusta lähtien.

Seutulippujen osalta hinnannousu koskee sekä kerta-, arvo- että kausilippuja. Keskimäärin seudullisten kerta- ja arvolippujen hinnat nousevat kolme prosenttia, kun kausilippujen osalta korotus on noin kaksi prosenttia.

Aikuisten kertaseutuliput maksavat ensi vuonna 4 euroa ja lasten liput 2 euroa. Matkailijaseutulippujen hinnat eivät nouse

YTV:stä arvioidaan, että joukkoliikenteen kustannustason nousun huomioon ottaen ensi vuoden hinnankorotukset ovat varsin maltillisia.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme