Mainos
Mainos

Kesän suurtapahtuma paljastaa työministeristä yllättävän puolen: Osallistunut vahvin mies -kisoihin

Työministeri Jari Lindström viihdyttää SuomiAreena-kansaa grillaamisen lisäksi vetämällä Porissa kahvakuulajumpan. Ministerillä onkin melkoinen menneisyys liikunnan parissa.

– Kahvakuula on itselle vieras laji. Mutta kuntourheilutaustaa on. Olen ollut yrittäjänä alalla ja opastanut satoja, jollen tuhansia ihmisiä lajin saloihin.

– Olen myös kilpaillut voimanostossa piiritasolla ja osallistunut vahvin mies -kilpailuihin. Vuonna 2003 olin Valkealan vahvin. Sen jälkeen lopetin, intoilee Lindström.

Lopetit siis huipulla?

– Kyllä! Ja kilpailin omaksi huviksi ja muiden harmiksi! ministeri heittää.

Nosteleminen on muutenkin tuttua puuhaa.

– Olen tehnyt miljoona pölliä ja niitä kun olen nostellut 20 vuotta ja milloin mistäkin asennosta repinyt, niin kyllä sen huomaa omasta selästä, että joskus on tehty fyysistä työtä. 

Tarjolla pop up -työvoimatoimisto

Lindström osallistuu Porissa myös pop up -työvoimatoimiston toimintaan.

– Tarkoitus on törmäyttää työntekijöitä ja työnantajia keskenään.

Mikä on vinkkisi työnhakijalle?

– On hyvä olla oma itsensä eikä esittää mitään. Pitää olla rehellinen. Ja sellaisella asenteella, että "mä haluun tulla tekeen töitä", neuvoo Lindström. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme