Mainos
Mainos

Kesän tietyöt hidastavat liikennettä Uudellamaalla

Teiden kunnostus on alkanut Uudellamaalla. Kesän aikana päällystetään yli 600 kilometriä ajoteitä ja kevyen liikenteen väyliä.

Vilkasliikenteisillä teillä päällystystyöt tehdään yöllä, jotta töistä olisi mahdollisimman vähän haittaa liikenteelle. Moottoriteillä ja kehäteillä on aina vähintään yksi kaista käytössä päällystystöiden aikana.

Tiehankkeiden ohessa rakennetaan uusia eritasoliittymiä, joukkoliikennekaistoja, kevyen liikenteen väyliä ja meluesteitä. Useita siltahankkeita on myös käynnissä. Tavoite on parantaa liikenteen sujuvuutta ja turvallisuutta.

Kesän aikana edistyvät myös Kehä I:n parantaminen Leppävaarassa, Kehä III:n parantaminen Vantaankosken ja Lentoasemantien välissä ja Länsiväylän jatkaminen moottoritienä Kirkkonummelle.

Tiehankkeet aiheuttavat tiukentuneita nopeusrajoituksia ja erikoisjärjestelyjä. Tietyöt Uudellamaalla jatkuvat syys-lokakuulle.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot