Mainos
Mainos

Kesän tietyöt hidastavat liikennettä Uudellamaalla

Teiden kunnostus on alkanut Uudellamaalla. Kesän aikana päällystetään yli 600 kilometriä ajoteitä ja kevyen liikenteen väyliä.

Vilkasliikenteisillä teillä päällystystyöt tehdään yöllä, jotta töistä olisi mahdollisimman vähän haittaa liikenteelle. Moottoriteillä ja kehäteillä on aina vähintään yksi kaista käytössä päällystystöiden aikana.

Tiehankkeiden ohessa rakennetaan uusia eritasoliittymiä, joukkoliikennekaistoja, kevyen liikenteen väyliä ja meluesteitä. Useita siltahankkeita on myös käynnissä. Tavoite on parantaa liikenteen sujuvuutta ja turvallisuutta.

Kesän aikana edistyvät myös Kehä I:n parantaminen Leppävaarassa, Kehä III:n parantaminen Vantaankosken ja Lentoasemantien välissä ja Länsiväylän jatkaminen moottoritienä Kirkkonummelle.

Tiehankkeet aiheuttavat tiukentuneita nopeusrajoituksia ja erikoisjärjestelyjä. Tietyöt Uudellamaalla jatkuvat syys-lokakuulle.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme