Mainos
Mainos

Kesänopeudet teille ensi viikolla

Tiehallinto alkaa poistaa talvi- ja pimeänajan nopeusrajoituksia koko maassa ensi maanantaina.

Muuttuneet rajoitukset ovat voimassa sen jälkeen, kun nopeusrajoitusmerkit on vaihdettu, muistuttaa Tiehallinto tiedotteessaan.

Sallitut enimmäisnopeudet nousevat liki 9300 tiekilometrillä.

Päätiestöllä talven ajaksi 80 kilometriin tunnissa alennetut nopeusrajoitukset palautetaan 100 kilometriin tunnissa. Moottoriteillä nopeusrajoitus nostetaan 120 kilometriin tunnissa lukuun ottamatta tieosuuksia, joilla on pysyvä alempi rajoitus. Alemman luokan teillä alennetun rajoituksen kestoa voidaan vielä jatkaa olosuhteiden niin vaatiessa.

Tiehallinto painottaa, että vaikka alennetut nopeusrajoitukset poistuvatkin, on autoilijoiden syytä tarkkailla kelejä ja sovittaa ajonopeutensa muuttuvien olosuhteiden mukaisiksi.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot