Mainos
Mainos

Kesätapahtumien superviikonloppu edessä - katso alueelliset sääennusteet

Tuleva viikonvaihde on yksi kesän vilkkaimmista tapahtumaviikonlopuista. Lauantaina sataa paikoin rankasti, sunnuntaina lounaassa voidaan päästä jopa hellelukemiin.

Suomi on viikonvaihteessa täynnä kesäisiä tapahtumia. Helsingissä ovat muun muassa yleisurheilun EM-kisat, Tuska-metallimusiikkifestivaali sekä Helsinki Pride -kulkue. Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistyksen suviseuroihin kokoonnutaan Lopelle ja Järvenpäässä soi Puistoblues.

Viikonlopun tapahtumia juhlitaan vaihtelevassa säässä. Lauantaina Suomen ylittää laaja sadealue. Runsaimmat sateet saadaan maan keski- ja pohjoisosassa. Yleisurheilun EM-kisoissa Helsingissä on odotettavissa kuuroittaisia sateita. Vettä voi tulla illan mittaan runsaastikin.

Sunnuntaina maan etelä- ja keskiosassa päästään yleisesti yli 20 asteen. Lämpimintä on lounaassa, missä voidaan päästä jopa hellelukemiin. Viikonloppuna viileintä on pohjoisessa.

Viikonvaihteen muita tapahtumia ovat muun muassa Riihimäki Rock, Tammerkosken sillalla -tapahtuma Tampereella, Imatra Big Band Festival, Iskelmä Festivaali Himoksella, Sysmän Suvisoitto, Mäntän Musiikkijuhlat, Jutajaiset Rovaniemellä ja Avanti Suvisoitto Porvoossa.

Katso viikonlopun alueelliset sääennusteet:

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme