Mainos
Mainos

Keski-Suomessa kolarien vyöry huonon kelin takia

Yllättäen huonontunut ajokeli on aiheuttanut useita kolareita Keski-Suomessa.

Muuramessa sattui aamukymmeneltä raju kolmen auton liikenneonnettomuus, jossa loukkaantui viisi henkilöä. Loukkaantuneista kaksi sai vakavia vammoja, mutta kenelläkään ei ole hengenvaaraa.

Kangasniemellä naismatkustaja loukkaantui, kun pakettiauto suistui rajusti ulos valtatie 13:lla. Kuljettaja menetti auton hallinnan suoralla tieosuudella niin, että kulkuneuvo suistui tien penkalle liukuen siellä 10 metrin matkan. Auto pyörähti katon kautta ympäri ja päätyi lopulta ojan pohjalle. Pakettiautossa oli kesärenkaat ja tien pinta tapahtumapaikalla oli erittäin liukas. Auton kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Pihtiputaalla puolestaan henkilöauto suistui tieltä aamulla ja katkaisi matkallaan valopylvään. Vuonna 1937 syntynyt mieskuljettaja loukkasi onnettomuudessa päänsä.

Myös muualla Suomessa on kolaroitu. Vakavin onnettomuus sattui Vironlahdella, jossa kahden rekan törmäys vaati molempien kuljettajien hengen.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme