Mainos
Mainos

Keski-Suomesta löytyi väärennettyjä seteleitä

Kyseiset väärennökset eivät ole hyvätasoisia, vaan ne erottaa aidosta setelistä normaalilla tarkastelulla ilman apuvälineitä.

Keuruulta Keski-Suomesta on löytynyt väärennettyjä seteleitä. Keuruun poliisi on aloittanut rahanväärennysrikoksen tutkimukset. Väärän rahan levityksen laajuus ei ole vielä selvillä.

Vanhempi rikoskonstaapeli Kimmo Rytkönen kertoo, että poliisille on palautettu joitakin 20 ja 50 euron seteleitä. Niitä on käytetty tai yritetty käyttää maksuvälineinä Keuruulla muun muassa kioskeissa ja yksityisten henkilöiden välillä.

Väärennykset eivät ole huipputasoisia. Väärennyksen erottaa aidosta setelistä normaalilla tarkastelulla ilman apuvälineitä.

Tutkinta on vasta aivan alkuvaiheissaan. Toistaiseksi ei ole tietoa, onko vääriä seteleitä levitetty muilla paikkakunnilla Keski-Suomessa. Yksi seteli havaittiin Jyväskylässä, mutta se oli tullut laskentakeskukseen keuruulaisesta kioskista.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme