Mainos
Mainos

Keski-Uusimaa: Pukin rivoilu pilasi tuusulalaisperheen joulun

Useissa suomalaiskodeissa on tänäkin vuonna pohdittu jokavuotista ongelmaa: mistä löytää jouluaaton keikalle raitis ja asiallisesti käyttäytyvä pukki? Keski-Uusimaa-lehden mukaan tuusulalaisperheessä koettiin karvas pettymys.

Perheenisä oli tilannut lehti-ilmoituksen perusteella pukin kolmevuotiaalle tyttärelleen. Pukkia mainostettiin raittiina ja autoilevana.

Tunnin myöhässä paikalle saapunut pukki oli kuitenkin ympäripäissään.

- Parta oli vinossa, eikä hän osannut sanoa pienen tyttäreni nimeä, vaikka kerroin sen hänelle useaan kertaan, isä kertoo lehden haastattelussa.

Lahjojen jakaminenkaan ei ottanut pukilta sujuakseen. Tämä heitteli lahjoja sinne tänne ja työnsi keppinsä perheen isoäidin haarojen väliin.

Pyynnöistä huolimatta pukki ei suostunut maksamaan rahoja takaisin epäonnisesta vierailusta. Seuraavana päivänä pihalta löytyivät vain pukin viikset.

Ilmoituksen jättänyt yrittäjä ei mielestään ole vastuussa pukin törttöilyistä, sillä hän oli ulkoistanut keikan tuttavalleen.

(MTV3)

Lue Keski-Uudenmaan juttu tästä

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme