Mainos
Mainos

Keskisuomalaisen kysely: Valtaosa haluaa Hakkaraisen eroavan, tukeakin löytyy: "Hän edustaa omanlaistaan osaa kansasta!"

Teuvo Hakkaraisen ympärillä vellova uusin alkoholi- ja ahdstelukohu on aiheuttanut laajaa keskustelua myös edustajan kotivaalipiirissä Keski-Suomessa. Sanomalehti Keskisuomalaisen nettiäänestyksen mukaan valtaosa lehden lukijoista haluaisi Hakkaraisen eroavan kansanedustajan toimestaan. Hakkaraiselle riittää lehden mukaan kuitenkin myös tukijoita.

60 prosenttia nettiäänestykseen vastanneista haluaisi Hakkaraisen eroavan ja 40 prosenttia jatkavan kansanedustajan tehtävässään. Äänestyksessa on annettu puoleenpäivään mennessä yli 3 500 ääntä.

Kyselyn tuloksista ja Hakkaraisen edesottamuksista on keskusteltu vilkkaasti Keskisuomalaisen Facebook-sivulla.

Hakkaraisen eroa vaativia kommentteja on Facebookiin kertynyt useita:

”Olisi pitänyt jo [erota] aikoja sitten. Jos nyt ylipäätään olisi sinne pitänyt päätyäkään! Missä tahansa muussa työpaikassa olisi ohjattu hoitoon, ja seuraavasta kännihölmöilystä sitten fudut.” 

”Normaali työsuhde olisi jo purettu tai irtisanottu,” tähdensi toinen.

Kotikaupungissaan Viitasaarella laajaa suosiota nauttiva kansanedustaja on saanut tänään myös tukevia kommentteja:

”Hän edustaa omanlaistaan osaa kansasta!”

”Kansanedustajan toimi on luottamustoimi, kansalaiset ovat hänelle luottamuksensa antaneet äänestämällä häntä vapaissa ja demokraattisissa vaaleissa, ei luottamustoimesta voi noin vain erota",

"Mielestäni keskiverto suomalaisen miehen käyttäytymistä, useinkin muut töppäilyt silmäätekeviltä pimitetään, näin se vaan menee."

"Tule Teuvo kotiin, vielä kun kykenet! Ei Sinusta ole siellä Arkadianmäellä mitään hyötyä!"

Äänestys

Pitäisikö Teuvo Hakkaraisen erota työstään ahdisteluskandaalin seurauksena?

Kyllä

Ei

Pitäisikö Teuvo Hakkaraisen erota työstään ahdisteluskandaalin seurauksena?

Kyllä 72%

Ei 28%

72%
28%
ääniä 11985 kpl

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme