Mainos
Mainos

Keskusta aloitti vaalikampanjansa

Keskustan tavoitteena on säilyä suurimpana kuntapuolueena.

Keskusta haluaa taata valtion ja kuntien yhteistyön kuntapalvelujen tuottamisessa. Puheenjohtaja Matti Vanhanen korosti puolueen vaalistartissa tänään, että kuntien ja valtion on toimittava yhteistyössä, ei toisiaan vastaan. Tavoitteena on myös säilyä suurimpana kuntapuolueena.

Pääministeri Vanhanen joutui vielä korjailemaan alkuviikon lausuntojaan Venäjän demokratiakehityksestä. Vanhasen tulkittiin Viron vierailunsa yhteydessä sanoneen, että on Venäjän oma asia, kuinka se pärjää demokratian rakentamisessa. Pääministerin mukaan häntä kuitenkin lainattiin epätäsmällisesti, Suomen kanta Venäjän suhteen ei ole muuttunut.

Puolueen vaaliteesit noudattavat pääosin samaa peruspalvelulinjaa, joka on tuttu myös muista puolueista. Keskusta haluaa lisätä yhteistyötä yli kuntarajojen, jotta palveluiden saatavuus ja laatu turvattaisiin.

Yhteensä keskustalla on ehdokkaita puolueista eniten, reilut yksitoistatuhatta. Naisten ja nuorten osuus on jopa noussut edellisvaaleista.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme