Mainos
Mainos

Keskusta ärtyi vaalipaperinsa riepottelusta

Keskusta on ärsyyntynyt viikko sitten esittelemänsä vaalipaperin saamasta julkisuudesta. Keskustan puoluetoimiston lähettämässä tiedotteessa pahoitellaan, että puolueen viime perjantaisessa vaalistartissa jakamasta "lennäkistä" on puhuttu puoleen vaaliohjelmana.

Keskusta huomauttaa, että vaaliohjelmia verrattaessa keskustan osalta oikea vertailukohta nyt ja vaaleihin asti on Hämeenlinnan puoluekokouksessa viime kesäkuussa hyväksytty laajempi ohjelmapaperi.

Kokoomuksen puheenjohtaja Ville Itälä ja ryhmäjohtaja Ben Zyskowicz ovat puhuneet keskustan viikko sitten jakamasta paperista "keskustan vaaliohjelmana" ja ilkkuneet sitä "pelkäksi poliittiseksi sanahelinäksi" ja "höpönlöpöksi".

Nokittelu sai jatkoa tänään, kun konkreettisella ja hinnoitellulla ohjelmallaan röyhistellyt kokoomus laittoi omille verkkosivuilleen samaisen keskustan vaalipaperin vertailtavaksi omaansa.

Keskustan puoluesihteeri Eero Lankia ei kokoomuksen vedosta hermostunut.

-Voihan sitä politiikkaa noinkin tehdä, Lankia hymähtää.

Mitään vastamanööveriä hän ei aio laittaa vireille.

-Miksi laittaisin? Jokainen taaplaa tyylillään.

Lankia huomautti kuitenkin, että kokoomuksen verkkosivuilla olevat ohjelmapaperit eivät ole aivan yhteismitallisia.

-Kokoomus puhuu vaaliohjelmastaan ja meillä puhutaan tämmöisestä vaalibrosyyristä. Eli puhutaan pikkasen eri asiasta, mutta sopiihan niitä vertailla, Lankia pohti.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme