Mainos
Mainos

Keskusta ei hyväksy hallituksen rahapelikaavailuja

Oppositiopuolue keskusta ei hyväksy hallituksen kaavailuja Veikkauksen, Raha-automaattiyhdistyksen ja Fintoton yhdistämisestä.

Puolueen mukaan nykyinen kolmen yhtiön järjestelmä on ollut toimiva, ja kullakin peliyhtiöllä on omat asiakkaansa. Suomalaisen rahapelijärjestelmän tulevaisuuden linjaaminen kuuluu sen mukaan hallitusneuvotteluihin.

Sisäministeri Päivi Räsänen (kd.) kertoi eilen, että hallitus selvittää asiaa. Talouspoliittisen ministerivaliokunnan on tarkoitus linjata asiaa myöhemmin.

Keskusta arvostelee sitä, että hallitus alkaa valmistella perustavanlaatuista uudistusta näin lähellä eduskuntavaaleja ja ohi hallitusohjelman. Valmistelu pitäisi sen mielestä tehdä avoimesti ja edunsaajia kuulla tasapuolisesti.

Keskustan kansanedustajat, RAY:n hallituksen jäsen Anu Vehviläinen, Suomen Hippoksen puheenjohtaja Mika Lintilä sekä Veikkauksen hallintoneuvoston jäsenet Sirkka-Liisa Anttila ja Jari Leppä kirjoittavat, että EU on juuri todennut Suomen rahapelimonopolin hyväksi ja tästäkään syystä yhdistämistä ei tarvita.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot