Mainos
Mainos

Keskusta hautaamassa jäsenäänestyksen

Keskusta on hautaamassa jäsenäänestyksen järjestämisen kesän puheenjohtajavalinnastaan. Pietarsaaressa järjestettävässä kaksipäiväisessä puoluevaltuuskunnan kokouksessa ollaan hyväksymässä toimintasuunnitelma, jossa jäsenäänestys ei ole mukana.

Keskustan puoluehallituksen kokouksessa ei illalla löytynyt jäsenäänestyksen kannattajia, vaikka useat näkyvät keskustanimet ovat sellaista kaipailleet.

Keskustassa perustellaan puheenjohtajavalinnan jättämistä puoluekokoukselle kahdella syyllä. Puheenjohtajavaalin uskotaan lisäävän kiinnostusta puoluekokoukseen osallistumiseen ja jäsenäänestyksen järjestämisen mahdollistava sääntömuutoskin on hyväksyttävä ensin puoluekokouksessa.

Kukaan ei ole vielä ilmoittautunut keskustan puheenjohtajan pääministeri Matti Vanhasen haastajaksi kesäkuussa Lahdessa järjestettävässä puoluekokouksessa. Muun muassa ministerit Mari Kiviniemi ja Paula Lehtomäki ovat kertoneet ilmoittavansa ratkaisunsa ensi vuoden alkupuolella.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme