Mainos
Mainos

Keskusta irvailee Berlusconille

Keskusta tölvii eurovaalikampanjassaan Italian pääministeri Silvio Berlusconia. Puolueen useissa lehdissä julkaisema mainos viittaa Berlusconin kohulausuntoon, jonka mukaan Suomen puukirkot tulisi purkaa niiden rumuuden vuoksi.

Mainos on otsikoitu "Berlusconi ei taida olla aina Suomen puolella".

"Toisin kuin monet imagoltaan myönteiset poliitikot ehkä ajattelevat, kaikilla suomalaisilla ei mene hyvin. Nyt ei virnistely riitä. Varsinkin kun saman pöydän ääressä saattaa istua Silvio Berlusconin kaltaisia edustajia, jotka yhtäkkiä kuin tyhjästä ehdottavat Petäjäveden puukirkkoa purettavaksi", lukee keskustan vaalimainoksessa.

Keskusta on julkaissut useissa lehdissä räväköitä eurovaalimainoksia, joiden mannekiinina on edesmennyt presidentti Urho Kekkonen. Keskusta luonnehtii myös omilla nettisivuillaan kampanjailmoituksiaan "kohumainoksiksi".

Kirkko ei olekaan Suomessa?

Italialaislehden politiikan toimittaja epäilee Helsingin Sanomissa, että Berlusconin pilkkaama suomalainen puukirkko saattaakin olla Islannissa.

Lehden mukaan Berlusconi vieraili Suomessa vuonna 1999, mutta pääministerin vierailuohjelmaan ei sisältynyt käyntiä kirkossa.

Italialaistoimittaja kertoo, että pääministeri oli joitain vuosia sitten käymässä Islannissa, ja siellä ohjelmaan kuului vierailu kirkossa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme