Mainos
Mainos

Keskusta jalkautuu työpaikoille tutustumaan

Päähallituspuolue keskusta lähtee eduskuntavaalien lähestyessä tutustumaan suomalaiseen työelämään.

Puoluesihteeri Timo Laaninen kertoi tänään Kokkolassa, että puolue jalkautuu marras-joulukuussa sadalle suomalaiselle työpaikalle. Tarkoituksena on Laanisen mukaan keskustella ja kerätä ideoita työelämän kehittämiseksi.

Laanisen ilmoitusta siivittivät moitteet sinipunalle eli SDP:lle ja kokoomukselle. Laaninen sanoi puolueensa Keski-Pohjanmaan piirin kokouksessa Kokkolassa, että nämä ovat epäonnistuneet työelämän uudistamisessa.

Kokoomusta Laaninen syytti erikseen "viime eduskuntavaalien aikaisesta palkkapoliittisesta sekoilusta". Hän sanoi, että sen laskuja maksetaan ja haavoja ommellaan vieläkin.

Laaninen tarkoitti Jyrki Kataisen (kok.) vaalien alla antamaa ja lupaukseksi tulkittua lausuntoa, että valtio voisi tukea palkkaratkaisua, jos naisvaltaisten alojen kuten hoiva-alan palkkoja korotetaan keskimääräistä enemmän. Vaalien jälkeen terveydenhuoltoalan Tehy vaati työtaistelulla uhaten jäsenilleen muita suurempia korotuksia.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme