Mainos
Mainos

Keskusta laski jäsenmääräkseen noin 163 000

Keskustalla on uudistetun jäsenrekisterinsä mukaan noin 163 000 jäsentä. Luku on tarkentunut hieman alaspäin, sillä pari vuotta sitten puolue arvioi jäsenmääräkseen noin 176 000.

Aiemmin puolueen piirijärjestöiden ja sisarjärjestöiden hallinnassa olleet rekisterit on yhdistetty. Samalla poistettiin esimerkiksi useissa perusjärjestöissä olleita päällekkäisjäsenyyksiä.

Luku sisältää keskustan paikallisyhdistysten ja sisarjärjestöjen jäsenmäärät. Jäsenyys keskustassa määräytyy puolueen paikallisyhdistyksen jäsenyyden kautta. Puolueella tai sen piirijärjestöillä ei ole henkilöjäseniä.

Viime keväänä keskustan jäsenrekisteristä nousi pieni kohu. Puolueen jäsenkortti lähetettiin rekisteritietojen perusteella monille, jotka eivät olleet tienneet mitään kuulumisestaan puolueen kirjoihin.

Sittemmin puoluetoiminnan rekisteristä on poistettu niiden ihmisten tiedot, jotka ovat tätä pyytäneet.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot