Mainos
Mainos

Keskusta putsaa pöytää Korhosen jäljiltä

Keskustan puoluehallitus on päättänyt tehdä vuoden alkupuoliskolta välitilinpäätöksen ja konsernitilinpäätöksen puolueen taloudellisesta tilasta.

Kesäkuun puolivälissä puoluesihteeriksi valittu Timo Laaninen perustelee toimia sillä, että kokonaiskuva puolueen taloudesta on ollut puutteellinen. Laanista ennen puoluekoneistoa johti puoluesihteerinä Jarmo Korhonen.

Konsernitilinpäätöksen jälkeen keskusta arvioi puolueen organisaatiota. Yt-neuvotteluista ei tässä vaiheessa ole varmuutta.

Laanisen mukaan keskusta on vakavarainen ja maksukykyinen puolue.

- Vaikka rahasta nyt on tässä matkan varrelle kaikenlaisia käsityksiä esitetty niin kyllä meillä pikkuisen on pussin pohjalle jäämässä myös vaaleihin, Laaninen sanoi keskustan puoluejohdon tiedotustilaisuudessa.

Keskustan puheenjohtaja Mari Kiviniemi sanoi, että vaalivalmistelut tapahtuvat vielä puolueen piirissä ja ulostulot vaaliteemoilla tapahtuvat vasta aikanaan.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme