Mainos
Mainos

Keskusta: Toivottavasti perussuomalaiset ovat mukana

Kokoomus ja keskusta mahtuisivat samaan hallitukseen. Asiasta kertoivat keskustan ja kokoomuksen eduskuntaryhmien puheenjohtajat Kimmo Tiilikainen (kesk.) ja Pekka Ravi (kok.) MTV3:n Huomenta Suomessa.

– Annoimme ensin toisille mahdollisuuden. Ellei muuten hallitusta saada kasaan, keskusta on valmis kantamaan vastuuta. Toivomme, että myös perussuomalaiset olisivat mukana tunnusteluissa. Ymmärrämme, että myös muitakin mahdollisuuksia on, Tiilikainen kertoo.

Myös kokoomuksen Raville käy tämä pohjamalli.

– Nyt on sopimisen ja neuvottelun paikka. Mitään hallituspohjamallia ei kannata kuitenkaan pois sulkea. Tilanne on täysin avoin ja muitakin vaihtoehtoja on. Toivottavasti perjantaina saadaan ratkaisu aikaan, Ravi kertoo.

Julkisuudessa on puhuttu paljon kokoomuksen ja sosiaalidemokraattien suhteista. Ravin mukaan puolueet tulevat toimeen.

– Ei se kyllä mikään rakkaussuhde ole. Vaikka yksittäisillä henkilöillä on erimielisyyksiä, mitään sovittamatonta ei ole tapahtunut. Neuvottelusuhde on ihan asiallinen. Jos on jännitteitä, niiden yli täytyy päästä, Ravi tähdentää.

(MTV3)

Katso Kimmo Tiilikaisen (kesk.) ja Pekka Ravin (kok.) haastattelu: (Huomenta Suomi 8.6.2011)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme