Mainos
Mainos

Keskusta torjuu lapsiperheiden etuuksien leikkaukset

Keskustan puheenjohtaja Mari Kiviniemi torjuu ehdottomasti perusturvan ja lapsiperheiden etuuksien leikkaukset. Kiviniemen mukaan asia on keskustalle vaaleissa kynnyskysymys.

Pääministerin mukaan myös verotuksen on oltava oikeudenmukaista.

- On välttämätöntä, että suurituloiset saadaan mukaan lamatalkoisiin pääomien verotusta kiristämällä. Osinkoja on verotettava progressiivisesti. Osinkotulojen voimakas kasvu on tuloerojen kasvun taustalla, Kiviniemi katsoi keskustan vaaliavauksessa Helsingissä.

Pääministeri toisti myös ehdotuksensa yhteiskuntasopimuksesta kilpailukyvyn ja työllisyyden kohentamiseksi. Keskusta tavoittelee maahan kahden seuraavan vaalikauden aikana 150 000 - 200 000 uutta työpaikkaa

Pääministerin puhe ei sisältänyt uusia konkreettisia poliittisia avauksia, vaan Kiviniemi keskittyi entisten linjausten kertaamiseen ja puolueen sanoman kirkastamiseen.

Keskusta haluaa Kiviniemen mukaan rakentaa Suomea sopimalla, eikä repimällä. Oikeudenmukaisuus ja alueellinen tasavertaisuus pidetään kunniassa ja lapsille ja nuorille pitää saada mahdollisuudet turvalliseen ja terveelliseen elämään.

(MTV3 - STT)

Katso Vesa Kallionpään juttu:

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme