Mainos
Mainos

Keskusta tyytymätön tielaitosuudistukseen

Oppositiopuolue keskusta vaatii monia muutoksia tielaitoksen jakamista ja yhtiöittämistä koskevaan hallituksen esitykseen. Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Mauri Pekkarinen sanoi tänään, että hallituksen esitys ei aseta hallinnolle riittävän selkeitä velvoitteita huolehtia myös alemmanasteisen tiestön kunnosta ja riittävyydestä.

Pekkarisen mielestä hallituksen esitys johtaisi myös kohtuuttoman koviin henkilöstön saneeraustoimiin. Kilpailuttaminen sinänsä on Pekkarisen mielestä hyväksyttävä ja kannatettava.

-Kun kilpailua ollaan avaamassa myös tiestön kunnossapitoon, on huolehdittava siitä, että kilpailutettavat urakat ovat kooltaan sellaisia, että myös pienemmät yrittäjät voivat kilpailla niistä tasavertaisesti, Pekkarinen sanoi.

Paineita hallituksen esityksen muuttamiseen on myös hallitusrintaman piirissä, eniten niitä on näkynyt SDP:n eduskuntaryhmän sisällä.

(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme