Mainos
Mainos

Keskusta vastustaa Emua puoluekokouksessa

Keskustan puheenjohtaja Esko Aho uskoo puolueensa ottavan hyvin kriittisen kannan Emu-hankkeeseen runsaan viikon kuluttua Kouvolassa pidettävässä puoluekokouksessa. Keskusta ei pidä Ahon mielestä talous- ja rahaliittoa järkevänä Suomen tai Euroopan kannalta.

Puoluekokouksen ohjelmaa esitellyt Aho ilmaisi olevansa tyytymätön myös maan hallituksen tapaan hoitaa Emu-kysymystä. Monet siihen liittyvät kansalliset asiat ovat jääneet hänen mielestään syrjään.

Suomella pitäisi Ahon mukaan olla selkeä käsitys mm. siitä, miten mahdolliseen talous- ja rahaliittoon mukaan menevien maiden ja sen ulkopuolelle jäävien maiden välinen suhde järjestetään.

Aho moittii Paavo Lipposen hallitusta myös talouspoliittisesta toimettomuudesta. Hänen mielestään talousluvut eivät anna katetta Lipposen näkemykselle siitä, että talous on vakautettu.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme