Mainos
Mainos

Keskustalaiset kansanedustajat tiukentaisivat seksin oston rajoituksia entisestään

Joukko keskustalaisia kansanedustajia vaatii seksin oston kieltävän lain tiukennusta. He ovat jättäneet eduskunnan puhemiehelle kirjallisen kysymyksen, jossa haluavat tietää, mihin toimiin hallitus aikoo ryhtyä seksin oston kriminalisoimiseksi.

– Tätä ei ole laajemmin etukäteen valmisteltu, vaan haluamme nostaa asian keskusteluun ja pohtia, mikä olisi Suomessa parempi tilanne verrattuna nykyiseen, sanoo Keskustanaisten puheenjohtaja Ulla Parviainen.

Suomen nykylain mukaan seksin ostaminen on rangaistavaa parituksen kohteelta tai ihmiskaupan uhrilta. Keskustalaiset haluavat kieltää seksin oston kokonaan.

– Pros­ti­tuo­i­tu on alis­tei­ses­sa ase­mas­sa ja hä­päis­ty sil­loin­kin kun hän on nä­en­näi­ses­ti omas­ta tah­dos­taan ajau­tu­nut alal­le, kan­sa­ne­dus­ta­jat huo­maut­ta­vat.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot