Mainos
Mainos

Keskustalla ja kohuyhdistyksellä yhteinen nimittäjä

Vaalirahoituskohun keskiössä olevan Kehittyvien maakuntien Suomi -yhdistyksen ja keskustan suhteet vaikuttavat yhä tiiviimmiltä.

Helsingin Sanomien mukaan Keskustan hallintopäällikkö Aki Haaro on toiminut yhdistyksen varatilintarkastajana yhdistyksen perustamispäivästä lähtien.Haaron valinta varatilintarkastajaksi käy ilmi vuosikokouksen pöytäkirjasta. Haaro ei kuitenkaan muistanut, onko hän mukana yhdistyksen hallinnossa.

Kehittyvien Maakuntien Suomen ja keskustan suhteet nousivat julkisuuteen sen jälkeen kun kävi ilmi, että yhdistyksen perustava kokous pidettiin keskustan puoluetoimistolla vuoden 2006 joulukuussa.

Keskusta kokoontuu

Keskusta käy tänään eduskuntaryhmässään läpi vaalirahajupakkaa. Myös keskustan puheenjohtaja ja pääministeri Matti Vanhanen on tulossa kokoukseen. Hän lähtee kuitenkin lähes saman tien viikon kestävälle virkamatkalle Etelä-Koreaan ja Japaniin.

Keskustan johto on saanut vaalirahasotkussa osakseen kovaa arvostelua opposition lisäksi myös oman puolueen riveistä. Puoluesihteeriehdokas Kimmo Tiilikainen keskeytti jopa kampanjakiertueensa, kunnes asioihin saadaan selvyys.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme