Mainos
Mainos

Keskustan Anttila epäilee SDP:tä vilpistä

Eduskunnan keskustalainen varapuhemies Sirkka-Liisa Anttila epäilee, että sosiaalidemokraattinen puolue on saanut ennakkotietoja ns. Sailaksen työllisyystyöryhmän ehdotuksista ja että puolue omii niitä nyt ennen vaaleja omiksi ideoikseen.

Aiheen epäilylle Anttila on saanut äsken julkistetusta SDP:n työllisyysohjelmasta, joka sisältää "keskustan esittämiä uudistuksia, jotka SDP on tähän asti päättäväisesti torjunut". Forssassa sunnuntaina puhunut Anttila mainitsi esimerkkeinä työnantajamaksujen kevennykset, joita SDP on nyt valmis kokeilemaan, sekä helpotuksen yritysten sukupolven vaihdoksiin.

-SDP:n käännös on hämmästyttävä, mutta totta kai se on syytä ottaa iloiten vastaan. Herää vain pieni epäilys, että SDP on saanut tietoja Sailaksen työryhmän tulevista ehdotuksista juuri ennen vaaleja ja puolue haluaa omia uudistusesitykset omiksi ideoikseen, Anttila epäilee.

Sailaksen raportin viipyminen ihmetyttää

Työllisyyden haasteita arvioinut ja uusia työllistämiskeinoja pohtinut valtiosihteeri Raimo Sailaksen työryhmä julkisti väliraporttinsa tammikuussa, mutta jätti yksityiskohtaisten esitysten tekemisen vaalien jälkeiseen aikaan.

Tällainen aikataulu on herättänyt kummastelua pitkin vaalikamppailua. Anttila liittyi niiden joukkoon, jotka toivovat, että Sailas kertoisi julkisuuteen työryhmänsä ajatukset jo ennen vaaleja.


(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme