Mainos
Mainos

Keskustan johtajapaneelissa pientä piikittelyä ja sovun korostamista

Keskustan puheenkohtajaehdokkaat pääsivät heti kokouksen alkuun esittelemään näkemyksiään ja ansioitaan kokousväelle.

Tuomo Puumala kertoi vääntäneensä Kokkolassa nuoruusvuosista lähtien Sdp:n puheenjohtajan Jutta Urpilaisen kanssa. Puumala vakuutti pärjäävänsä Urpilaiselle hyvin.

Juha Sipilä kertoi tulevansa ehdokkaista eniten politiikan ulkopuolelta. Hän korosti keskustalaisen aatteen merkitystä. Sipilä halusi saada puolueen yhtenäiseksi ja puhaltamaan yhteen hiileen.

Paavo Väyrynen viittasi myös keskustan kannatuskriisiin ja sanoi presidentinvaalien osoittaneen, että hän pystyy nostamaan laahaavia lukemia. Väyrynen vakuutti myös tukeneeensa puheenjohtaja Mari Kiviniemeä ja uhranneensa eduskuntapaikkansa puolueen hyväksi.

Timo Kauniston mukaan puolueessa ei riitä pieni remontti, vaan puolueen tulee hakea rohkeasti uusia kannattajia. Kaunisto piikitteli Väyrystä siitä, että Väyrynen lipsui hallituksessa keskustan yhteisestä jätevesikannasta.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot